ReGrow-projektissa tutkitaan keskeisiä nykyisen ja tulevaisuuden talouden kysymyksiä datatalouden ja alustatalouden aikakaudella

SWiPE-konsortiossa tehdyn yhteistyön pohjalta syntynyt hanke yhdistää jälleen Etlan ja Turun yliopiston tutkijat alustatalouden ja datatalouden aiheiden äärelle. ReGrow on Business Finlandin rahoittama tutkimushanke, joka starttasi syksyllä 2020 ja kestää vuoteen 2022. ReGrow-projektin tavoitteena on tuottaa korkealaatuista ja monipuolista uutta tietoa tekijöistä, jotka vaikuttavat talouden innovaatioihin ja sopeutumiskykyyn. Nämä tiedot tukevat kansallista innovaatiostrategiaa ja edistävät uusien käytäntöjen kehittämistä. Hankkeen tutkimustyö on alkanut aktiivisesti syksyllä 2020 ja ensimmäisiä tuloksia saadaan julki jo kevään 2021 aikana.

Tutustu projektin tutkijoihin ja sisältöihin Projekti -sivulla. Seuraa projektin tiedotusta myös Twitterissä @ReGrowResearch!

ReGrow-hanke on myös mukana Turun yliopiston työtieteiden keskuksen järjestämän WORK2021-konferenssin sisältöjen suunnittelussa. WORK-konferenssia on organisoitu vuodesta 2013 alkaen joka toinen vuosi. Konferenssissa käsitellyt sisällöt ja teemat pureutuvat ajankohtaiseen työn ja työelämän tutkimukseen monitieteisesti ja kansainvälisesti. WORK2021 on sarjassaan viides WORK-konferenssi, ja se toteutetaan covid-19-pandemian vuoksi virtuaalisena konferenssien sarjana elo-, loka- ja joulukuussa 2021. Lisätietoja konferenssista löytyy konferenssin kotisivuilta ja Twitteristä @WORK2021fi.

Kategoriat: Uutiset
fiSuomi